Piese Ford Transit Custom

Piese Ford Transit Custom

From Anam Nafees

I'm raising money for a cause I care about, but I need your help to reach my goal! Please become a supporter to follow my progress and share with your friends.

Support this campaign

Subscribe to follow campaign updates!

More Info

Portage a livrat noul său Transit Custom și ați putea afirma că au lucrat superb în domeniul securității. În ultima vreme, aceștia au obținut un rating de securitate de cinci stele de la Euro NCAP pentru acest vehicul, împreună cu un alt vehicul Ford, Tourneo Custom. 

Ford Transit Custom nu s-a apucat să treacă direct la afaceri cu scorurile sale de bunăstare, ci și cu cele mai bune mărci pentru securitatea copiilor și a adulților, dar, în plus, este punctul culminant al securității. Desigur, această autoutilitară a realizat „Autoutilitara Anului la nivel mondial” în cursul anului curent, 2013.

 Inovația accesibilă cu această autoutilitară Ford este cea mai bună din clasă și, prin urmare, de ce Ford a obținut în plus șapte premii avansate de la Euro NCAP - cel mai mare contrast și un alt producător de vehicule. Astfel de progrese mecanice încorporează precauții de păstrare a căilor și SYNC cu evidențierea ajutorului de criză. Calea care păstrează precauție ar vibra că sunetul de direcționare direcționează o alertă la prezentare dacă distinge vehiculul care plutește din cale.

 O componentă inteligentă sigur. În cazul în care ar trebui să vă lăsați în pericol și să fiți nevoit să chemați avantajele crizei, vanul vă va ajuta și are alternativa a 26 de dialecte unice. Vă poate identifica zona cu precizie și utilizează Bluetooth pentru a apela administrațiile de criză de dragul dvs. 

Este în concordanță cu faptul că vehiculul și autoutilitara care fabrică goliatul Ford sunt destul de mulțumiți de noua lor autoutilitară Transit. Acesta stabilește principiile, printre altele, în domeniul său. puteți afla despre piese ford custom. Autoutilitara în sine, cântărind mai mult de o tonă, are o structură de oțel de înaltă rezistență care garantează siguranța călătorilor ori de câte ori este angajat cu un accident. Este lucrat în mod deliberat în vederea securității. În plus, are o persoană aflată pe jos, bine dispusă, garantând că călătorii sunt securizați, dar, în plus, orice potențial de mers pe jos angajat cu un accident. 

Aceste puncte de atracție sunt atrăgătoare pentru numeroși clienți, atât brokeri unici, cât și organizații mai mari, precum și clienți armata. Autoutilitara a fost expusă la o mulțime de reproduceri de accidente virtuale și a depășit 25 de teste reale de accident și a ajuns ca câștigător, în ciuda faptului că a fost examinată. 

Acesta a fost conceput în mod explicit cu un domeniu de evidențiere a bunăstării, de exemplu, un cadru de limitare îmbunătățit, inclusiv airbaguri de drapaj pentru călătorii scaunelor din față, cursa principală care trebuie creată cu aceasta. 

Această autoutilitară pune cu adevărat bara sus și este o încântare să realizăm că există vehicule de cinci stele accesibile acum disponibile de această dimensiune. Recompensele avansate ale Euro NCAP sunt o recunoaștere ridicată, iar Ford a realizat șapte dintre acestea pentru tranzitul lor personalizat, considerabil în cadrul unor testări și investigații substanțiale.

 În plus, pentru a obține cinci stele este Tourneo Custom, cel mai recent motor de opt-nouă locuri de la Ford. Încă o dată, bunăstarea acestui vehicul este extraordinară și face din acest vehicul o cumpărare atrăgătoare atât pentru cumpărătorii privați, cât și pentru cei mai importanți.

Campaign Wall

Join the Conversation

Sign in with your Facebook account or